Izvor: Domino Magazin, 18.Mar.2020, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana Pesma Evrovizije 2020 – Zbog korona virusa

Ovogodišnja Pesma Evrovizije, koja je trebalo da se održi u Roterdamu, je otakazna zbog korona virusa. “Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je otkazano takmičenje za Pesmu Evrovizije u Roterdamu,” zvanično je saopštenje Evropske radiodifuzne unije EBU. Pesma Evrovizije je poslednjih godina postala popularna širom sveta. Počeci su bili skromni u Luganu u Švajcarskoj 1956. […] The post Otkazana Pesma Evrovizije 2020 – Zbog korona virusa appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Otkazana Evrovizija zbog epidemije korona virusa, Hurricane razočarane!

Izvor: Story, 18.Mar.2020

Zbog epidemije korona virusa odlukom Evropske radiodifuzne unije (EBU) Evrovizija 2020 je otkazana!  Srpski muzički predstavnik za ovogodišnju Evroviziju, Hurricane sa pesmom “Hasta la vista”, nažalost, neće imati priliku da se takmički na prestižnoj manifestaciji. Razlog je to što je muzičko...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.