Organizatori Evrovizije zbog Rusije uveli sistem protiv zviždanja!

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori Evrovizije zbog Rusije uveli sistem protiv zviždanja!

Zbog Rusije su uvedeni posebni reduktori buke (foto: Yahoo)Organizatori ovogodišnje Pesme Evrovizije instalirali su sprecijalanu tehnologiju protiv zviždanja, da bi prikrili eventualna negodovanja tokom nastupa ruske predstavnice. Kako bi izbegli prošlogodišnju situaciju, kada se tokom izvođenja ruske numere čulo zviždanje zbog učešća Rusije u napadima na Ukrajinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i zbog nepoštovanja prava homoseksualaca, producentski tim je sada uveo ‘reduktor zvuka’ da bi utišao galamu iz publike. “Bilo je veoma ponižavajuće kada se to dogodilo prošle godine, jer nije nimalo u duhu ovog takmičenja”, izjavio je Jarmo Siim, koardinatoor za medije takmičenja, dodavši: “Ovde smo da bi gradili mostove, kako kaže i moto ovogodišnje Evrovizije.” Malo detalja oko postavljanja rekuktora zvuka je otkriveno, a Siim je rekao da je bilo u planu nekoliko opcija za zagušivanje neželjenih zvukova iz publike. Međutim on dodaje da je “Plan A bio da koristimo uobičajnu buku iz publike”. Ovogodišnja ruska predstavnica Polina Gagarina je izjavila da eventualne zvižduke ne bi ni čula zbog slušalica u ušima i dodala: “Obično imam samo jednu slušalicu kako bih mogla da čujem publiku i osetim njihovu energiju”, rekla je ona i potvrdila da pravila Eurosonga nalažu ipak obe slušalice.  

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA SVAKI SLUČAJ Organizatori Evrovizije instalirali sistem protiv zviždanja

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Kada je evrovizijska publika prošle godine izviždala prolazak u finale ruskih predstavnica na Evroviziji, organizatori ovogodišnjeg takmičenja rešili su da izbegnu moguću neprijatnu situaciju pa su instalirali zvučni sistem koji će neutralisati potencijalne zvižduke...Organizatori ovogodišnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.