Izvor: Piplmetar.rs, 24.Feb.2024, 01:30

Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju: Sad je sve jasno

Gnezdo orlovo i Breskvica nekome su zasmetali
Približava se izbor za spskog predstavnika na Evroviziji, a spekulacije o tome ko bi to mogao da bude sve su glasnije. Najveće simpatije nesumnjivo ima pesma Gnezdo orlovo koju izvodi Anđela Ignjatović Breskvica.
Ata images

Međutim, neki su pesmu nazvali genocidnom, povezali je sa Kosovom… A, sve to je uticalo na to da se pomisli da bi mogla biti izbačena iz trke za prestižno takmičenje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Malmeu.
Pročitajte Milan Popović dobio četvrtog sina – Dao mu je ime koje ima veze sa Severinom – Ne, nijedna pesma sa Pesmu Evrovizije, bez obzira da li je Anđela, da li je ova druga ili treća, što se teksta tiče, sve je regularno. Može svaka da pobedi, nećemo imati nikakvih problema – izjavila je Olivera Kovačević.
Ata images

– Tekstovi tih pesama su potpuno kako treba. A, to što je hajp sada, jedni protiv drugih, obračuni, ovi, oni, to je svet u kojem mi živimo Ona nije za to odgovorna – rekla je Olivera gostujući u jednom podkastu, a prenosi Gloria.

AUTOR: SVET
IZVOR: GLORIA, KURIR
FOTO: ATA IMAGES




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.