Oglasila se predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, evo šta nam je poručila

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, evo šta nam je poručila

Tijana Bogićević, pevačica koja živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Kijevu, a kao što je već poznato, Tijana je već učestvovala na Evrosongu 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”.
Tijana to iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na glamuroznoj pozornici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Evrosonga, a nije krila oduševljenje ni u izjavi koju je objavila na društvenim mrežama
“Hvala vam svima na podršci, nemate pojma koliko mi to znači! Predstavljati svoju zemlju u bilo čemu je velika čast i odgovornost i obećavam da ćete svi biti ponosni! Vrlo brzo ćemo predstaviti pesmu. Jedva čekam!“, napisala je Bogićevićeva.


A post shared by Tijana Bogicevic (@bogicevic_t) on Feb 27, 2017 at 10:40am PST


Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, Ukrajina. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja.
Pogledaj vesti o: Nina Čaroban

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.