Od Berklija, „Džanuma“ do Malmea: Ko je Teya Dora, predstavnica Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 04.Mar.2024, 10:44

Od Berklija, „Džanuma“ do Malmea: Ko je Teya Dora, predstavnica Srbije

Teya Dora, pobednica "Pesme za Evroviziju 2024", predstavljaće singlom "Ramonda" Srbiju na Evroviziji u Malmeu u maju. Pravo ime joj je Teodora Pavlovska, a rođena je u Boru 1. maja 1992. godine, u porodici posvećenoj umetnosti.   Široj publici postala je poznata po pesmi „Džanum“, koja je bila muzička špica za seriju „Južni vetar“. Bavi se komponovanjem ali i produkcijom.   U Boru je počela da se bavi muzikom i to veoma rano. Kako je rekla za lokalni portal Bor030 još kao mala, sa samo pet godina, poželela je da svira klavir i pre osnovne škole krenula je u muzičku.   „Sa pet godina mi je taj...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"NASTUP ĆU PRETVORITI U SPEKTAKL" Teya Dora o prvim utiscima nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju 2024": Otkrila zbog čega Teya Dora, a ne Teodora"

Izvor: Blic, 04.Mar.2024

Pevačica Teya Dora pobedila je na "Pesmi za Evroviziju 2024", a sada priznaje da je jako uzbuđena što će pesmom "Ramonda" ove godine predstaviti Srbiju na Evroviziji koja će se u maju održati u Malmeu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.