Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 13:08

"NASTUP ĆU PRETVORITI U SPEKTAKL" Teya Dora o prvim utiscima nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju 2024": Otkrila zbog čega Teya Dora, a ne Teodora"

Pevačica Teya Dora pobedila je na "Pesmi za Evroviziju 2024", a sada priznaje da je jako uzbuđena što će pesmom "Ramonda" ove godine predstaviti Srbiju na Evroviziji koja će se u maju održati u Malmeu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teya Dora u prvom TV nastupu nakon pobede, pričala o ramondi, umetničkom imenu…

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2024

Srbiju će na Evroviziji 2024, godine predstavljati mlada pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora.. Ona će izvoditi pesmu “Ramonda”, a sada je otkrila kako se odlučila baš za tu pesmu, kako se oseća, kako se odlučila za umetničko ime, ali i kada je prvi put saznala za cvet, lilu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.