Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 22:32

OGLASIO SE BRESKVICIN TIM Kompozitor se obratio i Teya Dori: "Gnezdo orlovo je osvojilo srca publike"

Anđela Ignjatović Breskvica zauzela je drugo mesto na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024", dok je prvo mesto osvojila Teya Dora sa pesmom "Ramonda" koja će nas predstavljati na Evroviziji 2024 u Malmeu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON BURE NA MREŽAMA Oglasila se Teya Dora: "Nemam Tviter nalog, ali povremeno prelistam"

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Teya Dora osvojila je prvo mesto na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024" i predstavljaće Srbiju sa numerom "Ramonda" na Evroviziji u Malmeu.

Nastavak na Blic...

Pevačica o poenima Sajsi MC: "Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit"

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 11:04

Nakon što je izabrana pesma koja će Srbiju predstavljati na Evrovizijui, strasti se ne smiruju. Prvo mesto je osvojila Teya Dora sa pesmom "Ramonda", ali ova odluka se mnogima nije svidela...Naime, pesma "Ramonda" osvojila je najviše glasova od stručnog žirija, dok je Breskvica imala najviše glasova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.