Pevačica o poenima Sajsi MC: Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 11:04

Pevačica o poenima Sajsi MC: "Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit"

Nakon što je izabrana pesma koja će Srbiju predstavljati na Evrovizijui, strasti se ne smiruju. Prvo mesto je osvojila Teya Dora sa pesmom "Ramonda", ali ova odluka se mnogima nije svidela.

Naime, pesma "Ramonda" osvojila je najviše glasova od stručnog žirija, dok je Breskvica imala najviše glasova publike. Upravo se zbog toga "podigla prašina" na društvenim mrežama, a Dragan Brajić Braja je žestoko izvređao Sajsi MC koja je Anđeli Ignjatović Breskvici, koja se predstavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pesmom "Gnezdo orlovo", dala nula poena.

Pevačica Mahrina uputila je čestitklu Teyi Dori, ali je prižila podršku i Breskvici te istakla da smatra da nije u redu što nije dobila nijedan poen od Sajsi MC.

"Moram i ovo da kažem. Breskvica nije zaslužila 0 poena. Nisu takmičari sinoć nastupili da bi se njima manipulisalo da bi prošao tvoj favorit, nego da ih realno oceniš. Ne volim sabotiranje, nije kul", poručila je Mahrina na svom Instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.