Nevena Božović odgovorila na prozivke da izgleda anoreksično

Izvor: Svet, 23.Apr.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Božović odgovorila na prozivke da izgleda anoreksično

Mlada pevačica koja je karijeru započela u jednom muzičkom takmičenju, Nevena Božović, stekla je veliku popularnost kada je 2013. godine Srbiju predstavljala na evrovizijskom takmičenju. Nakon učešća, Nevena je dospela u žižu javnosti, ali je sa slavom došla i negativna strana posla kojim se bavi.
Iako ima samo 22 godine, mediji navode da Božovićeva boluje od anoreksije. Povodom ovakvih glasina oglasila se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i pevačica.
“Takva sam kakva sam, ne znam da li je nasledno, ali sam mršava. Jedem često, nekada se desi zbog snimanja da preskočim obrok, ali to stvarno izbegavam. Ljudi svašta pričaju, ali znam koliko treniram, tako da anoreksična sigurno nisam. Ti što pričaju neka mi izađu na crtu, pa da vidimo”, kroz osmeh je rekla Nevena.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.