Nekadašnji pobednik Evrovizije se požalio fanovima: Razočaranju nema kraja FOTO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 22:26

Nekadašnji pobednik Evrovizije se požalio fanovima: Razočaranju nema kraja FOTO

Mons Zelmerlou, nekadašnji pobednik Evrovizije, žalio se pratiocima na Instagramu da su organizatori Evrovizije odbili njegov zahtev za akreditaciju, koja bi mu omogućila besplatno prisustvovanje takmičenju u Liverpulu.

"Kakva lepa dobrodošlica, osam godina kasnije", napisao je uz fotografiju odbijenice koju je dobio na mejl.

"Dragi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Monse, žao mi je što moramo da kažemo da je tvoj zahtev za akreditaciju odbijen. Jasno nam je da si možda razočaran ovakvim gestom", piše u odbijenici.

"Ovo mora da je šala", "Zaslužuješ tu akreditaciju", "Nema veze, ionako ćeš dogodine verovatno voditi Evroviziju", nizali su se komentari.

Mons Zelmerlou je pobedio 2015. godine na Evroviziji sa pesmom "Heroes", a godinu dana posle je dobio ulogu voditelja ovog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.