Nakon što u Srbiji 2 puta nije uspela, Zorja otkrila da li će iskoristiti opciju da PREDSTAVLJA Nemačku na Evroviziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 09:30

Nakon što u Srbiji 2 puta nije uspela, Zorja otkrila da li će iskoristiti opciju da PREDSTAVLJA Nemačku na Evroviziji

Otvoreno progovorila o svemu.

Mlada umetnica Zorja Pajić ušla je ponovo u finale "Pesme za Evroviziju", gde se ove godine takmičila pesmom "Lik u ogledalu".

Mnogi korisnici društvenih mreža komentarisali su da će Zorja posle ponovnog razočaranja, neke od narednih godina umesto Srbije predstavljati Nemačku.

Domaći portal je kontaktirao pevačicu kako bi proverio da li zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima nemačke papire, a ona je otkrila da li stvarno postoji takva mogućnost.

- Ta opcija za mene postoji, a da li ću je iskoristiti ne znam, s obzirom na to da je još uvek sve ovo sveže, još uvek razmišljam o "Pesmi za Evroviziju", ali kada budem donela neku svoju odluku, bilo to Srbija ili Nemačka, to će svakako svi znati - rekla je Zorja.

- Meni je utisak finala "Pesme za Evroviziju" to što je Zorja u uživo uključenju na Instagramu izjavila da nema para za više i bolje. Rekla je kako ima samo glas i da ako neko želi da uloži u nju, spremna je da radi - glasila je objava jedne korisnice platforme "Iks".

- Da li je istina kako je izjavila da bi mogla Nemačku da prestavlja na Evroviziji? - glasio je naredni komentar.

- Ne znam. Nisam gledao ceo lajv, ali kapiram da može jer valjda preko muža ima njihove papire - napisala je osoba koja je započela tvit.

Srbija Danas/Telegraf/Autor: M.K/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.