Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2024, 00:02

Najveća evrovizijska ljubav: U srećnom braku 20 godina, upoznali se na sceni

BEOGRAD - Željko Joksimović je večeras nastupao u finalu "Pesme za Evroviziju '24", a prije tačno 20 godina, bio je izvođač sa kojim se Srbija vratila na mapu Evrope - odnosno, kada se vratila na najprestižnije svjetsko muzičko takmičenje.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nastup Željka Joksimovića na "Pesmi za Evroviziju 2024" krije JAKU SIMBOLIKU: Otpevao hit "Lane moje" koji je našu zemlju vratio na evropsku scenu

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Finalno veče nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji otvorio je kompozitor Željko Joksimović koji je na velikoj sceni RTS-a izveo numeru "Lane moje", sa kojim je pre tačno 20 godina predstavljao našu zemlju na ovom takmičenju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.