NISAM FAN EVROVIZIJE! Miloš Biković otkrio šta misli o našem predstavniku Luk Bleku: Čini mi se neispavano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:25

"NISAM FAN EVROVIZIJE!" Miloš Biković otkrio šta misli o našem predstavniku Luk Bleku: "Čini mi se neispavano!"

"Pratio sam Konstraktu i pratiću Luku!"

Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Luk Blek svečano je ispraćen u Liverpul gde će se održati pomenuto muzičko takmičenje.

Popularni glumac Miloš Biković došao je da podrži srpskog predstavnika i poželi mu sreću pred put te je za SrbijaDanas izneo svoj stav o Evroviziji i ovogodišnjem našem predstavniku.

Na pitanje kao mu se čini naš predstavnik, Biković je rekao: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Čini mi se neispavano. Kao što i sam kaže, ali ga potpuno razumem, jer sam i sam takav - rekao je Miloš i dodao:

- Šalu na stranu, mislim da je talentovan, da je višestruko talentovan, dopada mi se to što meša žanrove, što je progresivan i iskrenu tome. Mislim da je to ono što smo prepoznali kada je njegov nastup i kvalitet u pitanju - rekao je glumac.

- Ne mogu da kažem za sebe da sam veliki fan Evrovizije, ali pratim kada se dešava, ako imam vremena odgledam. Pratio sam Konstraktu, pratiću ove godine Luka - rekao je Biković.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.