NE NAVIJA ZA SRBIJU na Evroviziji?! Kristina Kovač naišla na OSUDE zbog svog gesta - fanovi nemilosrdni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 14:29

NE NAVIJA ZA SRBIJU na "Evroviziji"?! Kristina Kovač naišla na OSUDE zbog svog gesta - fanovi nemilosrdni!

Da li je korektno?

Sinoć se u Liverpulu održalo drugo polufinalno veče Evrovizije, u kojem su nastupili i predstavnici Slovenije, grupa "Joker Out". Članovi ovog benda zbližili su se i sa našim predstavnikom Luk Blekom, a posebno frontmen Bojan Cvjetićanin, koji je i sam sprskog porekla.

Njima je podršku pružila Kristina Kovač, naša kompozitorka i pevačica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je okačila njihovu fotografiju, a u opisu napisala reči podrške.

Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su! - napisala je Kristina.

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Upravo je ovim gestom izazvala lavinu, mahom negativnih komentara. Ono što su korisnici društvenih mreža u Srbiji primetili je i da ona nije javno podržala našeg predstavnika.

- Da li ovo Kristina Kovač neće da glasa za Luku, zato što je pobedio Nađu? Htela je da naglasi da će glasati samo za njih, posvetila im je IG post, a Luki nije čestitala ni pobedu na "PZE". Slovenci su moji favoriti, ali ovo nema veze sa njima. Ju, jeziva je, haos. Koliko je samo jadna. Najsujetnija osoba na estradi - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.