Možda nije proglašen za pobednika Evrovizije, ali za najatraktivnijeg muuškarca – to sigurno jeste

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 08:40

Možda nije proglašen za pobednika Evrovizije, ali za najatraktivnijeg muuškarca – to sigurno jeste

Evrovizijska noć je uveliko za nama. Pobednik je proglašen, a Lorin je je po drugi put odnela "čuveni trofej" u Švedsku. Ipak, korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu ovogodišnjeg predstavnka Kipra – Endrua Lambrua.

Sudeći po mnogobrojnim komentarima sa Tvitera, predstavnik Kipra proglašen je za najzgodnijeg muškarca na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije. Iako nije doneo pobedu svojoj zemlji na prestižnom muzičkom takmičenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Endru je, ipak, ostvario veliku popularnot kod mnogih obožavalaca Evrovizije – svojom energijom na sceni, ali i atraktivnim fizičkim izgledom.

Zašto svi hvale evrovizijsku voditeljku Hanu Vedingem? FOTO/VIDEO

Sada se postavlja pitanje – ko je, zapravo, Endru Lambru?

Endru Lambru rođen je u Sidneju 1998. godine, u grčko-kiparskoj porodici. Jedan od njegovih deka potiče s Pafosa, grada na Kipru, dok mu dalji koreni potiču sa grčkog ostrva Lemnos.

Još od malih nogu je očaran muzikom, a još kao petogodišnjak je pobedio na muzičkom festivalu, pa ga je majka upisala u muzičku školu.

Profesionalnu karijeru započeo je pre deset godina, najpre objavljujući obrade popularnih pesama na platformi YouTube. Najviše pažnje na sebe skrenuo je svojim izvođenjem pesme My Immortal benda Evanescence, a potom je svojom obradom pesme Stay With Me Sema Smita u trajanju od samo 15 sekundi dobio dve hiljade pratilaca na Instagramu preko noći.

Potom je učestvovao na takmičenju X Factor Australia i objavio nekoliko uspešnih singlova.

Što se tiče njegovog privatnog života, šira javnost nije upućena, te se ne zna da li mladi predstavnik Kipra ima svoju srodnu dušu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.