Marija Šerifović savetuje „Moje tri”

Izvor: Politika, 25.Apr.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović savetuje „Moje tri”

Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović, posetila je „Moje tri” tokom koreografskih proba i pružila im punu podršku pred predstojeću, 58. „Pesmu Evrovizije” u Švedskoj.

Pevačica pesme „Molitva”, zahvaljujući kojoj je Srbija, kao samostalna država debitovala pobedom na Evrosongu 2007. u Helsinkiju, obišla je ovogodišnje predstavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Srbije kako bi im dala nekoliko korisnih saveta u vezi sa glasovnim tehnikama i scenskim nastupom.

Njena poseta timu Srbije za predstojeći „Evrosong” bila je i podrška dugogodišnjem poslovnom saradniku i prijatelju – Saši Miloševiću Maretu, autoru ovogodišnje takmičarske pesme Srbije „Ljubav je svuda”, inače i koautor pesme „Molitva”.

Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović bile su počastvovane ovom posetom i podrškom. Imale su i pregršt pitanja, najviše u vezi sa izvođenjem pesme na evrovizijskoj sceni – kako se koncentrisati na izvođenje pesme kada se zna da TV prenos takmičenja gleda 100 miliona ljudi?

A odgledavši probu, Marija Šerifović je pohvalila i scensku prezentaciju pesme.

R. S.

objavljeno: 26.04.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović na probi „Moje 3“

Izvor: Poznati.info, 26.Apr.2013, 11:54

Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović posetila je „Moje 3“ – Mirnu Radulović, Nevenu Božović i Saru Jovanović, tokom proba..SRPSKA evrovizijska pobednica Marija Šerifović posetila je „Moje 3“ – Mirnu Radulović, Nevenu Božović i Saru Jovanović, tokom koreografskih proba...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.