Marija Šerifović posetila Moje tri na koreografskoj probi

Izvor: Blic, 26.Apr.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović posetila "Moje tri" na koreografskoj probi

Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović posetila je "Moje tri" tokom koreografskih proba i pružila im podršku pred predstojeće takmičenje u Švedskoj.

Marija Šerifović je obišla ovogodišnje predstavnice Srbije kako bi im pružila podršku i podelila nekoliko korisnih saveta u vezi sa za glasovnim tehnikama i scenskim nastupom.

Njena poseta timu Srbije za Malme 2013. ujedno je i podrška dugogodišnjem poslovnom saradniku i prijatelju Saši Miloševiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Maretu, autoru pesme "Ljubav je svuda" i koautoru "Molitve".

Sara, Mirna i Nevena imale su pregršt pitanja, najviše u vezi sa izvođenjem pesme na evrovizijskoj sceni ("Kako se koncentrisati na izvođenje kada znaš da su u tebe uprte oči 100 miliona ljudi?).

Marija Šerifović imala je samo reči hvale za Saru, Nevenu i Mirnu, a osim za pevanje, pohvalila ih je i za odličnu scensku prezentaciju pesme.

VIDEO> Marija Šerifović na probi "Moje tri":

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marija Šerifović posetila "Moje tri" na koreografskoj probi

Izvor: Dzungla.org, 26.Apr.2013

Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović posetila je „Moje tri“ tokom koreografskih proba i pružila im podršku pred predstojeće takmičenje u Švedskoj.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.