Marija Mihajlović pred Beosong: Halo kao najava albuma sa velikim imenima naše scene

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Mihajlović pred Beosong: "Halo" kao najava albuma sa velikim imenima naše scene

Marija Mihajlović među učesnicima Beosonga. Mnoge je to pozitivno iznenadilo i obradovalo. Užurbana ovih dana, ali i nasmejana, kao i uvek, za Nadlanu.com priča uoči „bitke za Evroviziju“.

Odakle je potekla ideja za učešće na Beosongu ? -Za to su zaslužni moji prijatelji i saradnici. Pesma „Halo“, za koju je Nikola Čuturilo Čutura napravio i muziku i tekst, a aranžman Boban Janković i Srđan Tanasković, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rađena je, pre svega, za album koji spremam sa dugogodišnjim saradnicima i najvećim imenima na našoj sceni. Cela priča je, inače, krenula od Svetskog Kilo Cara Ramba Amadeusa koji je postavio pitanje – kako to da sa Marijom svi radimo godinama, a da joj niko od nas još uvek nije napravio pesmu ? I, eto, kockice su se sklopile. „Halo“ je, kako kaže, emocionalna balada. -Pesma govori o situaciji koju smo negde, uglavnom, svi doživeli. Očekivanja pred Beosong ? -Ona su, na neki način, već ispunjena, pošto je osnovna ideja bila da predstavim pesmu i najavim album. Sve ostalo što može da se dogodi na festivalu je nešto što niko ne može da predvidi. Publika će odlučiti koja će pesma, pre svega, pa onda i izvođač, da nas predstavljaju na Eurosongu. Na njoj je kompletna odgovornost za to ko će da ide u Švedsku. Verujem u našu publiku i znam da će da izabere najbolje za Srbiju. Razne ankete i „rezltati“ se ovih dana mogu videti po internetu ? -Za to, stvarno, nemam vremena. Važiće se samo glasovi u subotu. Žrebom je odlučeno da Marija Mihajlović, u polufinalnoj večeri, nastupi kao dvanaesta od 15 učesnika.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.