Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit! Mahrina stala na stranu Breskvice pa opalila rafal na Sajsi MC

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 10:42

"Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit!" Mahrina stala na stranu Breskvice pa opalila rafal na Sajsi MC

Još uvek se vode razgovori o tome da li je žiri doneo pravu odluku u finalu takmičenja ''Pesma za Evroviziju'', a evo šta je naša poznata pevačica imala da kaže na tu temu.

Rasprave o finalu takmičenja ''Pesma za Evroviziju'' su još uvek u punom glasu čak 48 sati nakon donošenja zvanične odluke o predstavniku Srbije na predstojećoj ''Evroviziji''. Naime, gledaoci tvrde da je Anđela Ignjatović Breskvica bila ''oštećena'' od strane stručnog žirija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Članovi stručnoj žirija u finalu takmičenja bili su pevačica Marija Šerifović, autorka i reperka Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC, muzičar i kompozitor Zoran Živanović poznatiji kao Žika Zana, trubač Dejan Petrović i kompozitor i dirigent Aleksandar Sedlar.

Anđela Ignjatović je od jednog člana žirija dobila čak 0 bodova! Radi se o Sajsi MC, i to je dalje na društvenim mrežama prouzrokovalo lavinu komentara koji su delom spekulacije o mogućim razlozima iza odluke poznate reperke, dok drugi deo komentara odlučno brani Breskvicu.

Posle završenog finala oglasile se se brojne kolege mlade Breskvice, a među njima je i Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina.

Pevačica je stala na stranu Breskvice, te je nastavila da poruči par oštrijih reči i Sajsi MC.

- Moram i ovo da kažem. Breskvica nije zaslužila 0 poena. Nisu takmičari sinoć nastupili da bi se njima manipulisalo da bi prošao tvoj favorit, nego da ih realno oceniš. Ne volim sabotiranje, nije kul - napisala je Mahrina.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.