Maneskin se vraća na Evroviziju - u najavi novi svetski hit?

Izvor: B92, 08.Maj.2022, 11:09

Maneskin se vraća na Evroviziju - u najavi novi svetski hit?

Italijanski nacionalni emiter RAI saopštio je da će specijalni gost u finalu Eurosonga 14. maja biti rokenrol bend Maneskin, koji je prošlogodišnjom pobedom na Eurosongu zapravo i omogućio italijanskoj delegaciji da ugosti 66. izdanje takmičenja u Torinu.

Muzička senzacija koja je nakon pobede na Sanremu i Eurosonga osvojila svet predstaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvanično novu pjesmu “Supermodel” u dvorani “PalaOlimpico”.

Aktuelni evrovizijski šampioni, podsetimo, prvi put su se istakli nakon što su završili na drugom mestu u 11. sezoni italijanskog talent šoua “X Factor” 2017.

Njihov međunarodni prodor nastupio je kada su osvojili Sanremo, a zatim i predstavljali svoju zemlju i pobedili na Eurosongu sa pjesmom “Zitti E Buoni”.

Trenutno grupa ima više od 4,5 milijardi slušanja svoje muzike na svim digitalnim platformama i skupili su 10 dijamantskih, 185 platinastih i 42 zlatnih ploča širom sveta, što savršeno pokazuje o kakvoj se popularnosti radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.