Luk Blek otkrio koji mu se nastup na PZE najviše dopao: Oduvala je

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 01:53

Luk Blek otkrio koji mu se nastup na PZE najviše dopao: "Oduvala je"

Prošlogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji Luk Blek pratio je prvo polufinale Pesme za Evroviziju, a po završetku je otkrio ko mu se najviše dopao.

Kako je naveo, prvi put je večeras sve slušao, a najviše mu se svidela pesma Zorje, te je rekao da je ona "oduvala".

"Oduševljen sam Zorjom, ona je baš oduvala", rekao je Luka novinarima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ipak, dodaje da je njegov favorit Konstrakta, koja nastupa u drugom polufinalu. On je najavio izlazak albuma ove godine, kao i evropsku turneju. Dodao je i da se raduje rasprodatom koncertu u Beogradu.

Podsetimo, nakon prvog polufinala, osam kompozicija prošlo je u finalnu borbu, dok će se ostalih 14 nadmetati za svoje mesto u finalu u četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.