Luk Blek otkrio koji mu se nastup na PZE najviše dopao: "Oduvala je"

Prošlogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji Luk Blek pratio je prvo polufinale Pesme za Evroviziju, a po završetku je otkrio ko mu se najviše dopao.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2024.

00:36

Luk Blek otkrio koji mu se nastup na PZE najviše dopao:
Foto: B92

Kako je naveo, prvi put je večeras sve slušao, a najviše mu se svidela pesma Zorje, te je rekao da je ona "oduvala".

"Oduševljen sam Zorjom, ona je baš oduvala", rekao je Luka novinarima. Ipak, dodaje da je njegov favorit Konstrakta, koja nastupa u drugom polufinalu. On je najavio izlazak albuma ove godine, kao i evropsku turneju. Dodao je i da se raduje rasprodatom koncertu u Beogradu. Podsetimo, nakon prvog polufinala, osam kompozicija prošlo je u finalnu borbu, dok će se ostalih 14 nadmetati za svoje mesto u finalu u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: