LUK BLEK SE OGLASIO PRED SAMO FINALE EVROVIZIJE: Evo koju  poruku je poslao pred sam početak spektakla

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 20:59

LUK BLEK SE OGLASIO PRED SAMO FINALE EVROVIZIJE: Evo koju poruku je poslao pred sam početak spektakla

"U ovoj igri postoje samo pobednici!"

Nastup Luka Bleka večeras svi željno iščekuju. On će u finalu Evrovizije nastupiti pod rednim brojem pet sa pesmom "Samo mi se spava".

Pred početak finala, Luk Blek se oglasio na Instagramu i tom prilikom poslao je moćnu poruku.

Podelivši i delić atmosfere koja najavljuje spektakl Luk je napisao "Ovo je Evrovizija.U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoj igri postoje samo pobednici"

A post shared by RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

Neposredno pred finale Luk Blek je da intervju za magazin NME objasnivši šta je sve ušlo u njegovu „sajber-pank, hiper-pop” pesmu „Samo Mi Se Spava”. Istakao je kako se nada da će „poslati poziv za buđenje” gledaocima. Takođe je rekao da se oseća nelagodno zbog stanja u celom svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.