Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je stvarno Tijana Bogićević, devojka koja pevala za Srbiju na Evroviziji

Iako se mnogi pitaju ko je stvarno Tijana Bogićević, devojka koja je pevala za Srbiju na Evroviziji, mali broj njih zna da su neki od velikih hitova zapravo njeni.
Ona se nije plasirala u veliko finale i svi pričaju o njenom debaklu.
Pevačicu konstantno predstavljaju kao „anonimusa“ koji ništa ranije nije izdao, a u stvari, ona ima dva velika hita koja svi pevaju.
Pre nekoliko godina Tijana je snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pesmu „Tražim“ koja je postala popularna među tinejdžerima.
Zahvaljujući ovim emisijama pesma je postala hit i ljubitelji pop muzike upoznali su Tijanu Bogićević.
Tijana je 2015. u saradnji sa kolegom Aleksom Jelićem snimila divnu ljubavnu baladu „Još jednom“ koja je postala veliki radijski hit i koja ima više od dva miliona pregleda na Jutjubu.


Poslušajte i drugu numeru:


(Piplmetar.rs / Puls)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.