Ko će predstavljati Srbiju na Evroviziji? Objavljeni svi kandidati VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 17:27

Ko će predstavljati Srbiju na Evroviziji? Objavljeni svi kandidati VIDEO

Danas su na zvaničnom Jutjub kanalu Javnog servisa objavljene kompozicije koje ulaze u trku za predstavljanje Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji.

Na festivalu koji ove godine nosi naziv "Pesma za Evroviziju '22" predstaviće se 36 kompozicija poznatih i manje poznatih autora na domaćoj javnoj sceni.

U oba polufinala predstaviće se po 18 kompozicija, a najboljih devet iz svakog polufinala boriće se 5. marta u velikom finalu za pobedu, a najbolja po glasovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << publike i stručnog žirija u odnosu 50 odsto prema 50 odsto predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Torinu, u Italiji.

Kroz sve tri večeri festivala vodiće nas Dragana Kosjerina i Jovan Radomir, dok će se iz takozvanog „grin ruma“ uključivati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Najavljeno je i da će svi učesnici narednih dana predstavljati svoje kompozicije na RTS-u.

Takmičenje će biti održano od 3. do 5. marta.

Među imenima se nalaze Aca Lukas, Naiva, Tijana Dapčević, Sara Jo, Bane Lalić i MVP, Marija Mikić, Angellina, Goca Tržan, Dušan Svilar, Zoe Kida, Mia, Zorja Pajić, Konstrakta, Ana Stanić itd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.