“Klapa s mora” odgovorila na kritike novim spotom za “Mižerju”

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Klapa s mora” odgovorila na kritike novim spotom za “Mižerju”

Hrvatski predstavnik za Pesmu Evrovizije, “Klapa s mora” predstavila je zvanični spot za pesmu “Mižerja” kojom će se nadmetati u Malmeu.

Nakon kritika kojima ih je zasula javnost posle prvog zvaničnog spota zbog “vojničke” koreografije i uštogljenosti pevača, HRT je uzvratio novim videom.

Momci iz Klape s mora napravili su radikalan zaokret – scene sa pevačima koji malo glume >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ribare i ornare, malo sami sebe a malo šetaju u odelima starim gradom (spot je sniman u Kaštelu i Trogiru) kombinovane su kadrovima seksi Dalmatinki. Neke se zavodljivo izvijaju na stolici a neke stidljivo prihvataju udvaranje “mornara”.

Nejasnom konceptu doprinose i razbacane crvene stolice po plaži i pomorandže koje “spontano” padaju niz stepenice.

Pesmu je napisao Goran Topolovac a spot je režirao HRT-ov reditelj Zoran Nikolić.

Iz HRT-a kažu da su hteli da na Evroviziji predstave sve lepote Hrvatske. Međutim, konačni rezultat je jednako uštogljen i “neprirodan” kao i prvi spot.

Uverite se i sami:

Ovako je izgledao sporan prvi spot:

Prvi komentar ostavljen na Jutjubu glasi: “Tvorac ovog spota nikako da se odluči da li je ženska osoba koja se pojavljuje u spotu časna i hrabra hrvatska majka i žena, koja drži tri kuta kuće i odgaja djecu dok hrvatski muž riskira život na moru da bi se prehranili, ili jednostavno luda kurva”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Odgovorili na kritike: “Klapa s mora” predstavila novi spot!

Izvor: Svet, 12.Apr.2013

Hrvatski predstavnik za Pesmu Evrovizije, “Klapa s mora” predstavila je zvanični spot za pesmu “Mižerja” kojom će se nadmetati u Malmeu. Nakon kritika kojima ih je zasula javnost posle prvog zvaničnog spota zbog “vojničke” koreografije i uštogljenosti pevača, HRT je uzvratio novim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.