Kladionice za Eurosong nas visoko kotiraju: Srbija ima razloga da bude zadovoljna!VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice za Eurosong nas visoko kotiraju: Srbija ima razloga da bude zadovoljna!VIDEO

Ovogodišnji Eurosong održaće se u Kijevu, u Ukrajini, a do sada je četrdeset zemalja predstavilo svoje kompozicije, od ukupno 43 takmičara, a evo kakve šanse se daju Srbiji i našoj predstavnici Tijani Bogićević.

Na ovogodišnjem evropskom muzičkom takmičenju Eurosong našu zemlju predstavljaće Tijana Bogićević sa pesmom ''In too deep''. Po prvim reakcijama imamo puno razloga da verujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u uspeh naše predstavnice. I po pregledima na Jutjub oficijalnom kanalu Evrovizije Srbija i Tijana se odlično kotiraju. Srbija je trenutno na visokom četvrtom mestu po pregledima, a ispred naše Tijane su samo takmičarske kompozicije iz Italije, Belgije i Švedske. Trenutno najmanje pregleda imaju Gruzija, Španija, Slovenija, Češka, Hrvatska i domaćin Ukrajina.

Svetske kladionice našoj zemlji daju isto dobre šanse za pobedu. Trenutno smo na petom mestu i među glavnim favoritima. Ispred Srbije su Italija, Belgija, Šveska i Holandija.

Poslušajte pesme nekih od favorita.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.