JAVNO IZVINJENJE NAŠOJ NEVENI: Nekoliko dana nakon Evrovizije, ONA traži oproštaj zbog NEPRAVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO IZVINJENJE NAŠOJ NEVENI: Nekoliko dana nakon Evrovizije, ONA traži oproštaj zbog NEPRAVDE!

Nije dobila nijedan poen.

Makedonska pevačica Tamara Todevska koja je na Evroviziji umalo odnela pobedu glasovima stručnog žirija, nekoliko dana nakon završetka takmičenja odlučila je da uputi poruku Neveni Božović koja je predstavljala Srbiju sa pesmom "Kruna", i nije dobila poene od stručnog žirija iz njene zemlje.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)

Na pitanje kako komentariše to što stručni žiri iz Makedonije našoj predstavnici Neveni Božović nije dao nijedan poen, Tamara kaže:

- Volim Neveninu pesmu i bila je neverovatna na sceni. Iako nisam bila uključena u glasanje žirija niti sam znala za koga su glasali, želela bih da se izvinim zbog ove nepravde. Nevena je zaslužila bodove od našeg žirija - kaže Tamara za "Telegraf.rs" i dodaje da je neizmerno ponosna na ceo svoj tim, kao i da izražava veliku zahvalnost glasačima i najvećim imenima naše estrade koja su je podržala, a među kojima su Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i Željko Joksimović.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OVO JE NEPRAVDA..." Tamara Todevska se JAVNO IZVINILA Neveni Božović

Izvor: Blic, 22.Maj.2019

Predstavnica Severne Makedonije, Tamara Todevska, na ovogodišnjoj "Evroviziji" zauzela je osmo mesto, dok je naša Nevena Božović osvojila 17. poziciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.