Haos pred Beoviziju - Breskvica UDARILA na Konstraktu: Ona na Evroviziji nije predstavljala našu zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 00:00

Haos pred Beoviziju - Breskvica UDARILA na Konstraktu: "Ona na Evroviziji nije predstavljala našu zemlju"

Popularna pevačica iznela je svoje mišljenje o koleginici.

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na "Evroviziji".

Ona se posebno osvrnula na Anu Đurić Konstraktu.

Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pesmom "Samo mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spava", dok je godinu dana ranije na "Evroviziju" otišla Konstrakta sa numerom "In Corpore Sano".

Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "Umetnica mora biti zdrava" - istakla je Anđela za "Zed TV".

To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju - zaključila je Breskvica.

O tome kako reaguje na negativne komentare koji su česti na društvenim mrežama, Breskvica nam je, podsetimo, nedavno rekla:

- Samo sam razumela da prosto to pišu ljudi koji sede iza kompjutera i to im je jedini posao i jedino na šta troše vreme. Ne obazirem se ja puno na komentare.

Inače, i Breskvica i Konstrakta se ove nedelje takmiče na "Pesmi za Evroviziju", gde će pokušati da obezbede odlazak na takmičenje u Malme.

Srbija Danas/A.N.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOJA PESMA JE PRAVA SRPSKA, A NJENA JE FORA" Breskvica pojasnila šta misli o Konstrakti na Evroviziji: "To nije pravi izbor"

Izvor: Blic, 27.Feb.2024

Pop-folk pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", prokomentarisala je bila Anu Đurić Konstraktu, o čemu se naširoko priča.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.