Goga Sekulić nije ušla ni u uži izbor za “Evrosong”

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 04:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić nije ušla ni u uži izbor za “Evrosong”

Pevačica se na sva usta hvalila kako će nastupati za Švajcarsku na “Evroviziji”, ali joj to nije pošlo za rukom

Iako je u svim medijima razglasila kako će predstavljati Švajcarsku na narednoj “Evroviziji”, Gogi Sekulić to ipak nije pošlo za rukom. Naime, kako prenosi “Star”, ona nije ušla ni u uži izbor.

- U početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sam se dobro kotirala. Od čak 700 prijavljenih moja pesma je ušla u 150, a kada se glasanje nastavilo, nisam ušla u prvih deset. Nisam tužna, važno je učestvovati. Za mene je to bio izazov – teši se Goga.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Goga Sekulić izvisila za ”Evrosong”!

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012

Goga Sekukulić bila je ubeđena da će predstavljati Švajcarsku na ”Evrosongu” 2013, ali nažalost nije ušla ni u uži izbor...Pesma ”Disko love” za koju je tekst radila Marina Tucaković izgleda će biti promovisana sama kod nas...- U početku se super kotirala. Ona je od 700. ušla u 150....

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.