Glasaj: Ko će predstavljati Srbiju na Eurosongu 2020?

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2020, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasaj: Ko će predstavljati Srbiju na Eurosongu 2020?

Večeras je završeno i drugo polufinale takmičenja Beovizija 2020, kada je izabrano drugih 6 finalista za veliko finale, koje se održava u nedelju, 1. marta 2020. godine. Za učešće na Eurosongu takmičiće se Hurricane, Bane Mojićević, Ana Milenković, LIFT, Milan Bujaković feat. Olivera Popović i Naiva. Samo jedan od ovih izvođača moći će da ode na Eurosong. Ko će to biti? Glasaj ovde. The post Glasaj: Ko će predstavljati Srbiju na Eurosongu 2020? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Drugo veče "Beovizije": U finalu "Hurricane", Bane Mojićević, Ana Milenković, „Lift“, Milan Bujaković i Olivera Popović i „Naiva“ (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020

Novih šest finalista pridružiće se jučerašnjim pobednicima prve večeri „Beovizije 2020“ Drugo polufinale „Beovizije 2020“ je završeno! U finale koje će da se održi u nedelju 1. marta idu "Hurricane", Bane Mojićević, Ana Milenković, „Lift“, Milan Bujaković...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.