GROBARI SU BESNI JER BRESKVICA NIJE POBEDILA: Ljuti su na Sajsi MC, a ako se zna ko je njen suprug, priča više ne pije vodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 16:53

GROBARI SU BESNI JER BRESKVICA NIJE POBEDILA: Ljuti su na Sajsi MC, a ako se zna ko je njen suprug, priča više ne "pije vodu"

Na Evroviziji će nas predstavljati Teja Dora.

Popularna reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC u žiži je javnosti posle finalne večeri srpskog izbora za pesmu Evrovizije. Ona nije dodelila nijedan glas Breskvici i tako je "kumovala" pobedi Teje Dore.

Pošto je Anđela Ignjatović, u narodu poznata kao Breskvica, veliki fan Partizana, počele su čak i priče da je to razlog zbog kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije postala srpski predstavnik na Evroviziji.

Ipak, ako se zna ko je suprug Sajsi MC onda se dolazi do zaključka da navijačke strasti nemaju veze sa glasanjem. Nejn muž je niko drugi do frontmen grupe JNA - Marko Trmčić Krsma.

Upravo on peva pesmu koja odjekuje među Grobarima "Vraćaju se dani pobede".

- Zvezda je tipični mejnstrim, vašar, ja bih to tako nazvao. Svi navijamo za Zvezdu, fešta, istorija se gazi. Ceo život miljenica sistema, megalomanski klub, sa realno najvećim brojem navijača i onda sa tim jednim momentom, koji je posebno odvratan i neverovatan,a to je da se izjendačava sa srpstvom. To je takav idiotizam da to nije normalno. Svi najveći šabani u ovoj državi navijaju za Zvezdu, ali baš svi - rekao je Krsma tada u "Balkan info" i izazvao haos.

Tako su navijači  Zvezde, tokom 169. večitog derbija 3. marta 2023, na tribinama iskoristili to što je Sajsi 2022. bila kuma Beograd Prajda, da "vrate" njenom mužu za prozivke.

Našla se na transparentu u duginim bojama koji su navijači raširili na tribinama, a na kojem je pisalo:

- Grupa JNA, Sajsi ga kume. Nova ploča i kaseta od danas u prodaji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.