Fantastična: Konstrakta večeras PUCA NA DRUGI TRIJUMF, otkrila da pokreće i NOV BIZNIS

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 00:10

Fantastična: Konstrakta večeras PUCA NA DRUGI TRIJUMF, otkrila da pokreće i NOV BIZNIS

Ništa manje nismo ni očekivali.

U toku je treće, finalno veče "Pesme za Evroviziju". Tenzija je velika, a konkurencija izuzetno jaka. Mnogobrojni izvođači potrudili su se da budu na visini svog zadatka, pa i da premaše očekivanja. I svoja, a i auditorijuma.

Među četiri glavna favorita podrazumeva se da se našla i Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta.

Gledajući njen performans, jasno je zašto je i šestog marta 2022. godine odnela pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovom istom takmičenju. Vredna ekipa portala Srbija Danas umetnicu je zatekla tik pred nastup kako sa svojim timom uvežbava koreografiju po poslednji put, a trud se na velikoj sceni RTS-a i video.

Đurićeva je jedinstvenom scenskom idejom podigla buru na društvenim mrežama identično kao i na samom podijumu, i još jednom potvrdila da je novo - stvarno bolje, kao što i njena pesma kaže.

Ono što je posebno zainteresovalo sve Anine pratioce jeste njena objava tik pred nastup, kao i obaveštenje da, ni manje ni više, otvara pekaru!

A post shared by @konstrakta

Srbija Danas/Društvene mreže
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.