Fanovi uočili sličnost između Konstrakte i grupe Maneskin - slučajnost ili ne? VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2022, 18:33

Fanovi uočili sličnost između Konstrakte i grupe Maneskin - slučajnost ili ne? VIDEO

Veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu održava se večeras, kada ćemo i zvanično dobiti ovogodišnjeg pobednika prestižnog takmičenja.

Grupa Maneskin, na čelu sa Damjanom Davidom, donela je prošle godine pobedu Italiji sa pesmom "Zitti E Buoni" i time prestižno takmičenje Evrovizija 2022. doveli su u svoju zemlju.

U večerašnjem finalu, nastupiće 25 zemalja, među kojima je i naša predstavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Konstrakta sa pesmom "In corpore sano".

Ana Đurić, osvojila je čitavu Evropu svojom neobičnom pojavom, ali i numerom, koja iako se peva na srpskom i ima pojedine latinske nazive, zbog specifične koreografije rauzeme čitav stari kontinet. Iako se Ukrajina smatra glavnim favoritom za predstojećeg pobednika, najviše zbog situacije u njihovoj zemlji u kojoj se trenutno nalaze, mnogima je predstavnica Srbije ozbiljan favorit.

Ipak, nije slučajnost da je Konstrakta među prvih 6 glavnih za pobedu, jer nastupa pod brojem 24. Ono što je bitno da napomenemo je i to, da je grupa Maneskin, u finalu 2021. godine u Roterdamu, nastupala upravo pod ovim rednim brojem i pobedila na prestižnom takmičenju. Slučajnost ili ne? Videćemo večeras od 21h kada je na programu veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evrovizija 2022. - pobednik Ukrajina, Srbija peta

Izvor: B92, 14.Maj.2022

Završena je Evrovizija u Torinu, a ove godine ubedljiv pobednik bila je Ukrajina...Iako mu žiri nije bio naklonjen, Kaluš orkestar završio je takmičenje sa 631 poenom, od čega je 439 dobio od publike...Naša predstavnica Konstrakta završila je takmičenje na 5. mestu...Ponovo smo gledali nastupe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.