Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 07:31

(FOTO) NIKAD GA DO SADA NISTE VIDELI U JAVNOSTI Ovo je Konstraktin muž - evo kako izgleda Milan Đurić, završio je težak fakultet

Pevačica Ana Đurić Konstrakta takmičila se sinoć u drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju 2024" i plasirala se u finale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUŽ LENE KOVAČEVIĆ JE FRAJER I PO Zgodni biznismen se godinama krije od javnosti, a evo kako izgleda i čime se bavi

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Talentovanu pevačicu Lenu Kovačević imali smo prilike da gledamo prve večeri na "Pesmi za Evroviziju" i uspela je da se plasira u finale, koje će se odražti u subotu ove nedelje.

Nastavak na Blic...

Ovo je Konstraktin muž kog uspešno krije od javnosti, završili su isti fakultet

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2024

Umetnica Ana Đurić Konstrakta svoj privatni život čuva daleko od javnosti, te malo ko zna da je njen muž arhitekta Milan Đurić.. Pevačica je završila arhitekturu, a Milan je, kako mu piše na društvenim mrežama, takođe, završio Arhitektonski fakultet.. Konstrakta je u braku sa Milanom, a...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.