Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2024, 12:51

Ovo je Konstraktin muž kog uspešno krije od javnosti, završili su isti fakultet

Umetnica Ana Đurić Konstrakta svoj privatni život čuva daleko od javnosti, te malo ko zna da je njen muž arhitekta Milan Đurić.
Pevačica je završila arhitekturu, a Milan je, kako mu piše na društvenim mrežama, takođe, završio Arhitektonski fakultet.
Konstrakta je u braku sa Milanom, a podarila mu je dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu, piše Telegraf.
Par nije često aktivan na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Podsetimo, Konstrakta je sinoć poslednja izašla iz zgrade RTS, na Košutnjaku, nakon završene druge polufinalne večeri “Pesme za Evroviziju”.

Konstrakta je prošla u finale, a pred našim kamerama je otkrila da nije bila potpuno sigurno u prolazak dalje.
– Ovo je epizoda broj 2, niti novo, niti bolje. Nisam bila sto posto sigurna da ćemo da prođemo, ali imamo istoriju koju imamo, tako da je možda za očekivati – navela je umetnica za Telegraf, pa otkrila zbog čega je bila tako nesigurna.
– Ja uvek u sve sumnjam, od jutra do sutra, nije meni lako – istakla je Ana.
Kada su pročitali njeno ime i saopštili da je postala finalistkinja, mnogi su joj čestitali, a Konstrakta je otkrila čiju poruku je prvo videla.
– Prvo sam videla poruku od ćerke – rekla je nasmejana umetnica.

Koliko si kul od 0 do Konstrakta? “Našminkam se i kupim sva g***a iz parka” (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.