Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALE 62. EVROVIZIJE Hrvatski predstavnik ODUŠEVIO

Finalnu noć 62. Evrovizije, otvorio je nastup izraelskog predstavnika Imrija, koji je izveo pesmu "I Feel Alive". U finalnoj večeri u Kijevu nastupa 26 takmičara.

I nastup Žaka Houdeka čekao sa nestrpljenjem, a hrvatski predstavnik je opravdao status "jednog od favorita". Numeru "My Friend" otpevao je uz pratnju gudača, a zbog impresivnih vokalnih sposobnosti Houdek ima nadimak "Čovek glas".

my friend
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
MY FRIEND!!

Awesome vocal range from @JacquesHoudek! #ESC2017 #CRO🇭🇷 pic.twitter.com/UrTI5Xi2OE

Pod rednim brojem 12. nastupio je Azerbejdžan pesmom "Skeletons", Džihajem nije propustila da publiku "počasti" sa nekoliko falševa.

Drum drum drum! #ESC2017 #AZE🇦🇿 pic.twitter.com/hY06RyI5Q8

Predivna balada "Amer pelos dois", koju je za Salvadora Sobrala napisala njegova sestra izazvala je gromoglasni aplauz u dvorani u Kijevu.

Stunning Salvador. Just stunning #ESC2017 #POR🇵🇹 pic.twitter.com/aKoz3IbpNF

Dankinja Anja, podsetila je publiku na vreme kada su na Evroviziji dominirale pevačice snažnog glasa i sigurnog scenskog izraza, ali je nastup Portugalca nešto što je publika čekala celo veče.

.@Anja_Nissen's stage is on fire (quite literally!) #ESC2017 #DEN🇩🇰 pic.twitter.com/ypYyEctrfp

Pred svaki izlazak na scenu, italijanski predstavnik Frančesko Gabani, požalio se da ima veliku tremu, ali je evrovizijski nastup izveo bez greške.

Nameste! Ale! @FrankGabbani #ESC2017 #ITA🇮🇹 pic.twitter.com/Btjih2xAjq

"Poreklo" je naziv koju je Joci Papi, Mađarski Rom, otpevao na svom maternjem jeziku, a evrovizijska publika je imala priliku da prvi put čuje kako zvuči rep na romskom.

Drugačiji utisak ostavili su predstavnici Moldavije, "Sanstrok prodžekt" koji su pesmom "Hey mama", razdrmali publiku u Kijevu.

Dirljiv trenutak na Evroviziji je nastao kada je su na scenu izašle, tri sestre iz Holandije i članice grupe "Odžin", koje su pesmu "Cry No More", posvetile bolesnoj majci.

Austrijski predstavnik Nejtan Trent, vratio je na momenat ozbiljnost evrovozijskom takmičenju, a otpevo je pesmu "Running on air", a nakon njega jermenska predstavnica Artsvik je uspela da razdrma publiku u Kijevu seksi koreografijom "Fly With Me".

Fly with @ArtsvikOfficial high oh high! #ESC2017 #ARM🇦🇲 pic.twitter.com/Gdwh6Uw4zn

Utisak je malo popravila poljska predstavnica Kajša Moš, koja je moćnim i sigurnim glasom otpevala baladu "Flashlight", ali su predstavnici Belorusije, akcenat više stavili na kolorični i razdragani scenski nastup.

Hey! Hey! Hay-yay-yay-a-ho! Can we join Naviband in their boat? #ESC2017 #BLR🇧🇾 pic.twitter.com/BGadb52qUP

Uprkos činjenici da je scenski nastup obilovao efektima, čini se da je Imri imao veliku tremu, zbog koje je zabeležio nekoliko falševa.

.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FINALE 62. EVROVIZIJE Grkinja pokazala SEKSI noge

Izvor: Blic, 13.Maj.2017

Finalnu noć 62. Evrovizije, otvorio je nastup izraelskog predstavnika Imrija, koji je izveo pesmu "I Feel Alive". U finalnoj večeri u Kijevu nastupa 26 takmičara...Španski predstavnik Manuel Navaro, okarakterisan je kao evropski Ed Širan, a pesma "Do It For Your Lover" ispunila je očekivanja prosečnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.