Evrovizija joj u drugom planu: Breskvica saznala PRELEPU VEST neposredno pred nastup u subotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 17:09

Evrovizija joj u drugom planu: Breskvica saznala PRELEPU VEST neposredno pred nastup u subotu

Zna se šta je pevačici daleko bitnije od izvikanih takmičenja.

Srpska pevačica Anđela Ignjatović Breskvica nije se plasirala na ovogodišnju Evroviziju, ona je na Pesmi za Evroviziju, nekadašnjoj Beoviziji, zauzela drugo mesto i odnela tek priznanje vicešampiona.

Ignjatovićeva je bila favorit publike, tj. naroda, ali kad se pa narod pitao mnogo, tako da je ipak druga takmičarka obezbedila vizu za evropsku smotru najnesuštastvenijih pesama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Breskvica nema previše razloga za tugu, nijedan jedini zapravo, a naročito zato što je pola sata pre početka programa eks-Beovizije završen fudbalski meč koji joj zasigurno mnogo znači.

Ekipa Partizana je u okviru 23. kola Superlige Srbije slavila protiv Železničara iz Pančeva rezultatom 3:1, a strelci za crno-bele bili su Samed Baždar i Bibars Natho dva puta. Na taj način je tim iz Humske zadržao prvu poziciju pred "večiti derbi" protiv Crvene zvezde koji se igra narednog vikenda.

Partizan nije bio šampion od 2017. i kada biste pitali bilo kog pravog navijača Parnog valjka da li bi radije otišao na Evroviziju ili prisustvovao nastavku sna o tituli, svaki bi odgovorio da je trofej daleko bitniji.

Anđela Ignjatović je bez sumnje pravi navijač Partizana, tako da se logika sama nameće i tri boda protiv Železničara daleko su važnija stavka ovog vikenda od pesme pošto bez ta tri boda bi pomenuti san ubrzo mogao da se rasprši.

A post shared by Crno-bele novosti (@crno.bele_novosti)

Pevačica je nadaleko čuvena kao navijačica crno-belih, svoju podršku je više puta izražavala i na nastupima i na Instagram objavama i pogotovo se to odnosilo na košarkašku sekciju kluba.

Ма Бресквице ти си наша! 🖤🤍🍑 #kkp pic.twitter.com/PFbszygrB4

— ледеј зека (@kremkroasan) January 27, 2023

S te strane joj je sigurno još 'slađa' pobeda u subotu budući da su na tribinama bili Partizanovi košarkaši i njeni miljenici Zek Ledej, Pi Džej Doužer, Tristan Vukčević, Kevin Panter i Danilo Anđušić.

Uz sve ovo je potrebno istaći da kakva god bila Superliga Srbije, a baš je trenutno na niskim granama, i dalje je respektabilnije, zabavnije i sveukupno kvalitetnije takmičenje od Evrovizije i to je sve što je potrebno znati o evropskom natpevavanju.

Anđeli Ignjatović stvarno nije ni bilo neophodno, kao ni bilo kom pevaču koji i bez toga ima prepoznatljivost u narodu i popularnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.