Evrovizija 2024 donela je niz skandala! Dve takmičarke uplovile u vezu!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2024, 09:28

Evrovizija 2024 donela je niz skandala! Dve takmičarke uplovile u vezu!

Ovogodišnja "Evrovizija" donela je niz skandala i nočekivanih događaja, a sada je Kat Almagro objavila zanimljive fotografije. Da li su dve takmičarke uplovile u vezu!?
Ovogodišnja Evrovizija bila je praćena brojnim kontroverzama i skandalima, a sada je Kat Almagro, predstavnica San Marina i pevačica benda "Megara", privukla pažnju na društvenim mrežama objavivši zanimljive fotografije.
Svetski mediji su brujali o diskvalifikaciji Holandije, pobedi Švajcarske, ali i iznenađujućem drugom mestu za Bejbi Lazanju, čiji se trijumf očekivao. Sada se listi skandala dodaje još jedna priča. Naime, Kat Almagro se povezala s Aiko, predstavnicom Češke, i na "X"-u je objavila zajedničke fotografije...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.