Emina Jahović: Evrovizija me više ne zanima, želim da glumim

Izvor: S media, 29.Mar.2010, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović: Evrovizija me više ne zanima, želim da glumim

Pevačica Emina Jahović, koja je na srpskom izboru za predstavnika na ovogodišnjem Evrosongu osvojila drugo mesto sa pesmom „Ti kvarigro", kaže da nije razočarana, ali da više nikada neće učestvovati na ovom takmičenju

- Bio prvi ili drugi nikada nisi dovoljno dobar. Mnogo je bolje što se sve ovako desilo, jer Evrosong nije nešto na što se treba mnogo trošiti. Nakon učešća na bosanskom izboru za Pesmu Evrovizije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa kompozicijom „U la la", kada je pobedila Maja Tatić, rekla sam da više nikada neću učestvovati na Evrosongu, ali, eto, desilo se. Sada definitivno stavljam tačku na to - kaže Emina, koja će za pesmu Gorana Bregovića uskoro snimiti spot, jer je postala veliki hit.

Osim snimanja novog spota, Emina je u Turskoj dobila ponudu da igra u TV serijama, koje će biti realizovane na dve televizije, Šou TV i Foks.

- Imala sam dosad mnogo takvih ponuda, ali nikada nisam imala vremena da se time i ozbiljnije bavim. Obe serije su super, ali još nisam odlučila koju da prihvatim. Radili bismo na leto, a do tada ću sa sinom Jamanom otići na nekoliko sedmica u Njujork, gde moj suprug Mustafa snima film - kaže Emina Jahović. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.