EUROSONG UŽIVO: Bojana večeras nastupa kao deveta

Izvor: Blic, 19.Maj.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUROSONG UŽIVO: Bojana večeras nastupa kao deveta

Pratite uz "Blic" jubilarnu 60. Pesmu Evrovizije 2015. koja se održava u Beču. Naša predstavnica Bojana Stamenov večeras nastupa kao deveta.

Finski pank bend "Pertti Kurikan Nimipäivät", poznatiji kao PKN predstavili su svoju zemlju u pravom pank ritmu.

Oni su poput pravih opasnih pankera izašli na bini i "spržili zvukom. S obzirom da su članovi benda osobe koje boluju od Daunovog sindroma, njihova pesma je trajala kraće od tri minuta.

Holandija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za svog predstavnike ove godine odabrala mladu Trijntje Oosterhuis koja je otpevala "Walk alone".

Imala je prateće vokale koji su joj inače bili i plesači na sceni. Ova mlada pevačica je inače pevala za kraljevsku porodicu.

Loik Notet predstavnik je Belgije na Eurosongu. On se predstavio pesmom "Rhythm Inside", a na bini su, osim njega koji je bio u crnom odelu, svi plesači bili u belom.

Njegovi navijači su svaki stih pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Predstavnici Jermenije su izveli elegantan nastup na "oblacima". Oko njih je pušten veštački dim koji je scenografiju dodatno oporavio.

Predstavnik je Genealogy koji je otpevao "Face The Shadow"

Predstavnik Moldavije  Eduard Romanjutaotvorio je 60. Eurosong sa pesmom "I want your love".

Njegov nastup je bio nešto provokativniji, a na sceni mu se pridružilo nekoliko policajaca i jedna atraktivna policajka koja je izazovno igrala sa pevačem.

Evrosong je počeo revijalnim nastupom prošlogodišnje pobednice Končite Vurst! Sala je popunjena do poslednjeg mesta, a zastave zemalja koje se takmiče večeras ponosno se vijore.

Prema kladionicama, naša zemlja se ne kotira najbolje. Na njihovoj tabeli mi smo na 26. mestu. Favorit je Švedska, a zatim slede Estonija, Norveška, Slovenija i Island.

Ipak, tokom boravka u Beču Bojana je dnevno davala na desetine intervjua za strane medije i okarakterisana je kao kraljica harizme budući da nije skidala osmeh s lica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EUROSONG UŽIVO: Pobednik prvog "X faktora" predstavio Makedoniju

Izvor: Blic, 19.Maj.2015

Pratite uz "Blic" jubilarnu 60. Pesmu Evrovizije 2015. koja se održava u Beču. Naša predstavnica Bojana Stamenov večeras nastupa kao deveta...Finski pank bend "Pertti Kurikan Nimipäivät", poznatiji kao PKN predstavili su svoju zemlju u pravom pank ritmu...Oni su poput pravih opasnih pankera izašli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.