Doček uz Mariju Šerifović košta 3,5 miliona

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček uz Mariju Šerifović košta 3,5 miliona

Koncert Marije Šerifović, svirka niškog sastava La Campanella i trubača u ponoć, kao i 3D animacija sa pravoslavnim motivima, koja će biti prikazana na zidu Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Opštinu Medijana će koštati nešto više od 3 miliona dinara.

Od svih stavki, prema informacijama sa Portala javnih nabavki, najskuplji će biti koncert nekadašnje pobednice Evrovizije, koji košta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oko 2 miliona dinara. Na tenederu je pobedila upravo PR agencija Marije Šerifović, za šta u Opštini Medijana kažu da je bila najbolja ponuda.

Što se tiče Marije Šerifović: kompletna oprema, bina, rasveta ozvučenje, veliki LED ekran i njen nastup je 1.972.800 dinara - rekli su u Opštini.

Na tenderu za nastup La Campanelle pobedila je upravo istoimena agencija čiji je vlasnik Nenad Stojiljković, brat frontmena ovog benda.

Agencija “La Campanella”, kažu u Opštini Medijana, dovodi i trubače koji će svirati u ponoć.

Za produkciju 3D animacije angažovana je pančevačka firma “Pro Eduka” i ona će koštati nešto manje od milion dinara.

Animacija će biti prikazana na zidu Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene i vrteće se dvaput u toku večeri - kažu u Medijani.

Pored toga, za vatromet je izdvojeno 400.000 dinara.

Nišlije koje odluče da 13. januara Novu godinu dočekaju na otvorenom, biće posluženi grejanom rakijom, vinom i čajevima, koji će biti besplatni.

Iako je novogodišnji koncert Bijelog dugmeta platilo Društvo privrednika, Grad je organizacija koštala više od 4 miliona dinara, što je skoro pola miliona više od dočeka "Pravoslavne" Nove godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.