Dame će biti glavne na Evroviziji: Poznata imena voditeljki FOTO

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 19:07

Dame će biti glavne na Evroviziji: Poznata imena voditeljki FOTO

Organizatori Evrovizije predstavili su voditeljski duo koji će doprineti atmosferi i samom takmičenju koje nas očekuje u Malmeu.

Naime, u Malmeu će od 7. do 11. maja glavnu reč voditi dame. I to kakve.

Voditeljski duo činiće Petra Mede i Malin Akerman. Petra Mede je glumila sa Tomom Kruzom, Dženifer Aniston, Sandrom Bulok, a pored toga, ova dama dugo već radi kao voditeljka. Pored toga, njoj će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovo biti treći put kako vodi ovo veliko takmičenje, jer je isti zadatak obavljala 2013. i 2016. godine.

“To je tako neverovatna čast. Sada se zaista radujem radu sa Malin. Ne poznajemo se, ali biće mi zadovoljstvo da radim sa njom", izjavila je Petra Mede.

I Malin Akerman je takođe glumica, a ovo će joj biti vatreno krštenje, bar kada je Evrovizija u pitanju.

“Ne mogu zaista da opišem svoja osećanja u vezi sa ovim. Veoma sam uzbuđena i malo nervozna, ali na pozitivan način. Oduvek sam volela Evroviziju", poručila je Malin Akerman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.