DRAMA SE NASTAVLJA: Influenser novom objavom UDARIO NA MAJČINSTVO poslanice Nikad nisam rekao da želim da budem TRUDAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 10:40

DRAMA SE NASTAVLJA: Influenser novom objavom UDARIO NA MAJČINSTVO poslanice "Nikad nisam rekao da želim da budem TRUDAN!"

"Podsetiću vas da vi vašu platu primate i od našminkanih muškaraca"

Filip Marinkov Filarri, koji se proslavio kao prvi muški influenser koji se šminkao pred kamerama, nedavno se u još većem fokusu javnosti našao dok je bio "u trci" za predstavnika Srbije na "Evroviziji", našao se na meti kritika poslanice Ivane Parlić.

Podsetimo, poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izrazila je negativan stav prema pevaču i influenseru na društvenoj mreži Tviter.

Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u koji me se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, Bog da vas vidi - istakla je Ivana Palić, a on je odmah uzvratio na Instagramu:

A post shared by FILARRI (@filarrimusic)

Draga poslanice, Vaša uloga je da se borite za dobrobit svog naroda, a ne da isti diskriminišete. Vreme je da se stane na put i oštro osudi svaka vrsta diskriminacije, sajber bulinga i direktnog nasilja na internetu. Bolje radite posao. Puno pozdrava - napisao je Marinkov na društvenoj mreži Instagram.

Sada se Filarri oglasio na Instagramu ponovo sa porukom "Zaustavite nasilnika!" i tagovao poslanicu na objavi.

A post shared by FILARRI (@filarrimusic)

- Draga Ivana, obzirom da situacija postaje ozbiljnija i počinje da deluje kao da Vi imate neki lični problem sa mnom, moraću ovako direktno da Vam se obratim. Kao majka bi trebalo da imate osećaj za decu, a vi nečije dete na internetu već danima maltretirate, diskriminišete i širite mržnju, crtate metu na čelo i ugrožavate nečiju bezbednost! Na hiljade ljudi na internetu je pokušalo da vam ukaže na vašu grešku i imali ste priliku da povučete svoju reč i javno mi se izvinite. Pored toga, vi ste ponovo izabrali da vršite nasilje i to nad nekim ko može da vam bude sin, a hvalite se kako ste ostvareni kao majka! Na Vašem mestu, mene bi bilo sramota, a verujem i ostale majke. Zbog Vašeg targetiranja i sajber nasilja, dobijam stravične komentare i užasne preteće poruke. Ovo što sam objavio, bilo je isključivo zabavnog karaktera, i ja nikada nisam izjavio da bih želeo da budem trudan niti mislim da je to moguće. Ne znam da li ste veća sramota za žene ili za narodne poslanike. Za kraj, podsetiću vas da vi vašu platu primate i od našminkanih muškaraca - rekao je on u objavi.

A post shared by FILARRI (@filarrimusic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.