Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 22:26

"DOBIJAM PRETNJE SMRĆU, HOĆE DA ME PROTERAJU IZ ZEMLJE" Sajsi MC otkrila sa čim se sve suočava nakon finala PZE: "Srbin iz Francuske mi zabranjuje ulazak u njegovu državu"

"Pesma za Evroviziju" danima je glavna tema u javnosti, a jedna od najpopularnijih ličnosti koja se vezuje za ovo takmičenje jeste pevačica Sajsi MC koja je bila članica stručnog žirija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Dobijam pretnje smrću, žele da me proteraju iz države“: Sajsi MC otkrila sa čime se suočava nakon žiriranja u finalu PZE

Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 10:11

Drama koja je nastala pre par dana nakon završetka finala takmičenja "Pesma za Evroviziju" još uvek je glavna tema kako na društvenim mrežama tako i u svim medijima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.