Sajsi MC hoće DA PROTERAJU IZ SRBIJE: Zbog Breskvice dobija jezive pretnje, strahuje za svoj život

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 21:00

Sajsi MC hoće DA PROTERAJU IZ SRBIJE: Zbog Breskvice dobija jezive pretnje, strahuje za svoj život

Čitava stvar sa navijanjem i najboljom pesmom za takmičenje PZE se malo više otela kontroli...

Drama koja je počela par dana po završetku finala takmičenja "Pesma za Evroviziju" još uvek glavna tema kako na društvenim mrežama tako i u svim medijima. Naime, javnost se podelila nakon što je žiri takmičenja proglasio Teya Doru za pobednicu, smatrajući da je Anđela Ignjatović Breskvica ta koja je zaslužila pobedu - obzirom da je dobila ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veći broj glasova publike.

Mišljenja nezadovoljnih fanova se slažu oko toga da je reperka Sajsi MC mogla makar neki bod etno numeri da udeli, a pojedinci su poprilično ostrašćeno pristupili celoj temi navijanja.

Sajsi je za medije izrazila svoje zaprepašćenje obimom kritika, otkrivajući da su čak stigle i bizarni pretnji, poput poruke od Srbina koji živi u Francuskoj, upozoravajući je da ne ulazi u zemlju. Istakla je kreativnu, ali uznemirujuću prirodu pretnji, osvetljavajući intenzivnu pažnju koju je doživela zbog svog učešća u glasanju.

- Ima svega, pretnje smrću, degradiranje mog lika i dela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtev da se proteram iz zemlje zbog pesama kao sto su Upalah i Ringe jaja. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao npr. tip koji živi u Francuskoj, poreklom Srbin mi je poslao preteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna pretnja. Sve je uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pesma već neka sotonistička- rekla je Sajsi MC za Index.hr.

Srbija Danas/Indeks.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DOBIJAM PRETNJE SMRĆU, HOĆE DA ME PROTERAJU IZ ZEMLJE" Sajsi MC otkrila sa čim se sve suočava nakon finala PZE: "Srbin iz Francuske mi zabranjuje ulazak u njegovu državu"

Izvor: Blic, 07.Mar.2024

"Pesma za Evroviziju" danima je glavna tema u javnosti, a jedna od najpopularnijih ličnosti koja se vezuje za ovo takmičenje jeste pevačica Sajsi MC koja je bila članica stručnog žirija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.