Izvor: Piplmetar.rs, 06.Mar.2024, 01:31

Breskvicu pitali da li bi radije popila kafu sa Marijom Šerifović ili Sajsi MC: Njen odgovor je brutalan




U studiju nastao muk, a potom je neko dobacio: „Auuu“

Printskrin: AmiG Show


U emisiji „Ami G šou“, Anđela Ignjatović Breskvica je dobila pitanje: „Da li bi radije popila kafu sa Marijom Šerifović ili Sajsi MC„.
Ovaj izbor nije slučajan. Podsetimo, na takmičenju „Pesma za Evroviziju“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Marija i Sajsi su bile članice specijalnog žirija.
Šerifovićeva je Anđeli dala mali broj poena, a od Ivane Rašić je dobila nulu, zbog čega je voditelj Ognjen Amidžić sada stavio u nezahvalnu poziciju.
Ipak, mlada muzička zvezda se vešto snašla, a odgovorom je iznenadila sve u studiju, a verujemo i mnoge kraj malih ekrana.
Sa Marijom, zato što mislim da ona može ipak da mi da neki savet o pevanju – rekla je Anđela i napravila kiseli osmeh. U studiju je nastao muk, a zatim je neko dobacio: „Auuu“.
To možete poslušati u snimku ispod, oko tridesete sekunde.

(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Breskvica priznala da li bi popila kafu sa Sajsi MC pa otkrila: Imala sam intuiciju da neću pobediti

Izvor: B92, 06.Mar.2024

Drugoplasirana finalistkinja ovogodišnje Pesme za Evroviziju, Anđela Ignjatović Breskvica, sumirala je utiske sa ovog festivala.

Nastavak na B92...

"Neću to tolerisati, pređena je granica" Sajsi MC odlučila da pravdu potraži na sudu - Šire laži o meni

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Reperka neće više da miruje na brojne napade...Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, odlučila je da reaguje na agresivnu hajku koja se vodi protiv nje nakon njenog žiriranja na "Pesmi za Evroviziju"...Poznata dama našla se na meti uvreda i pretnji jer nije numeri "Gnezdo orlovo", koju je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Muž MC Sajsi na udaru grobara zbog Breskvice

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

Nakon što je tokom finalne večeri festivala "Pesma za Evroviziju" u Srbiji članica stručnog žirija Ivana Rašić, alijas MC Sajsi, Teodori Pavlovskoj - Teya Dori dala 12, a Anđeli Ignjatović Breskvici nula poena, te je time presudila da pobijedi pjesma "Ramonda", reperka je razbjesniia ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.