Neću to tolerisati, pređena je granica Sajsi MC odlučila da pravdu potraži na sudu - Šire laži o meni

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 09:55

"Neću to tolerisati, pređena je granica" Sajsi MC odlučila da pravdu potraži na sudu - Šire laži o meni

Reperka neće više da miruje na brojne napade.

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, odlučila je da reaguje na agresivnu hajku koja se vodi protiv nje nakon njenog žiriranja na "Pesmi za Evroviziju".

Poznata dama našla se na meti uvreda i pretnji jer nije numeri "Gnezdo orlovo", koju je izvodila Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, dala nijedan poen.

Sajsi je u gostovanju na RTS-u istakla da je fokus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dobre muzike pao na članove žirija, te da ovo nikako nije očekivala:

- Moram da napomenem da kroz moju karijeru, zadnjih petnaestak godina, uvek se desi neka vrsta skandala, koja dođe prirodno, nefabrikovano. Uvek se oko mene vrti neka drama, ali ja stvarno nisam očekivala ovoliku vrstu emotivnog prenaboja. To nije čak ni naboj... Nisam očekivala ovoliku vrstu pažnje gde se stavljam ja i drugi članovi žirija, umesto muzičkih numera koje su fantastične i raznovrsne, te čine presek naše muzičke scene - iskrena je Rašićeva.

Članica žirja "PZE24" tvrdi da je imala težak zadatak.

- Žiriranje je za mene bilo predivno iskustvo, ali u isto vreme bilo mi je jako izazovno jer sam ocenjivala nečiji rad. Volim izazove. Dakle, bilo je teško, ali lepo. Pobednik je svako na kraju, jer sve su pesme slušane, a ne bi bile da su izbačene van takmičenja. Ovo mi je bio najteži zadatak u karijeri. Mnogima bih dala 12 poena, mnogima i više od toga, ali pravila su takva. Pobednik može biti jedan. Moralnih pobednika može biti više, ali tehnički samo jedan - jasna je Sajsi.

Poznata reperka, međutim, zbog brojnih neprijatnosti, odlučila je da se se pravno zaštiti.

- Krenule su da se šire neke laži, jako jako velike neistine za mene. Moram da apelujem na sve njih da ću morati pravno da reagujem. Pređene su sve granice, crvena linija je pređena i to se neće tolerisati - govori ona, a na pitanje voditeljke šta joj je najteže palo odgovara:

- Nećemo meriti šta mi je najteže palo. Nametanje pitanja: "Ko je ona da da sud?" Taj narativ se širi jako brzo i onda ljudi koji ne znaju ništa o mom radu, odmah kreiraju negativno mišljenje. Mešaju mi se u posao - zaključuje Sajsi, koja je i na društvenoj mreži Instagram napisala da će tužiti sve one koji su širili laži i pretnje na njen račun.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.