Borba je neizvesna: One imaju najveće šanse da odnesu pobedu u finalu PZE ANKETA

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 12:38

Borba je neizvesna: One imaju najveće šanse da odnesu pobedu u finalu PZE ANKETA

Nakon dve polufinalne večeri, večeras se konačno održava finale takmičenja Pesma za Evroviziju, nakon kojeg ćemo konačno znati ko od izvođača će predstavljati Srbiju u Malmeu.

S obzirom na to da se u finalnoj večeri takmiče "jaka" imena, odnosno predstavnici, i ne čudi nas što je borba neizvesna. Mnogi se oslanjaju na predviđanja kladionica, dok ima i onih koji prate sajt Eurovisionworld, na kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavljena anketa u kojoj je više 17.000 ljudi izglasalo pobednika i pre konačne odluke. U pitanju je Teya Dora i "Ramonda" sa 27 odsto, nakon koje se nalazi Konstrakta, dok je na trećem mestu Breskvica, kojoj pak mnogi predviđaju pobedu.

Finale počinje u 21 čas, a sva dešavanja možete pratiti na b92.net blogu, koji će vas iz minuta u minut obaveštavati o svemu što se dešava kako ispred kamera, tako i iza njih.

Ovo je redosled finalista:

Šta vi mislite, ko će večeras odneti pobedu?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milionski pregledi, hiljade komentara: Da li Jutjub ukazuje na pobednika PZE? VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Nakon dve polufinalne večeri, večeras se konačno održava finale takmičenja Pesma za Evroviziju, posle kojeg ćemo konačno znati ko će predstavljati Srbiju u Malmeu...S obzirom na to da je mnogo nagađanja o tome ko bi trebao da ponese titulu najboljeg, koji će otići u Malme,mnogo je onih koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.