Milionski pregledi, hiljade komentara: Da li Jutjub ukazuje na pobednika PZE? VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 13:57

Milionski pregledi, hiljade komentara: Da li Jutjub ukazuje na pobednika PZE? VIDEO

Nakon dve polufinalne večeri, večeras se konačno održava finale takmičenja Pesma za Evroviziju, posle kojeg ćemo konačno znati ko će predstavljati Srbiju u Malmeu.

S obzirom na to da je mnogo nagađanja o tome ko bi trebao da ponese titulu najboljeg, koji će otići u Malme,mnogo je onih koji pobedu prognoziraju Anđeli Ignjatović Breskvici sa pesmom "Gnezdo orlovo". Međutim, kladionice, ali i sajt koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prati sva dešavanja vezana za Evroviziju govore drugačije.

Ipak, po mnogima je Jutjub najmerodavniji, a on, odnosno, zvanična Jutjub stranica "Pesma Evrovizije" kaže da ubedljivo vodi Breskvica. Naime, Breskvica, koja je zauzela 1. mesto na trendingu, ubedljivo vodi sa 1,392,385 pregleda.

Iza nje, odnosno, na drugom mestu je Konstrakta, koja ima 505,268 pregleda.

Na trećem mestu, iako sajt Eurovisionworld govori drugačije, nalazi se Teya Dora, sa 417,332 pregleda.

Finale počinje u 21 čas, a sva dešavanja možete pratiti na b92.net blogu, koji će vas iz minuta u minut obaveštavati o svemu što se dešava kako ispred kamera, tako i iza njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.